Titelvisning (bogens hovedside)

DOWNLOAD EN PRINTVENLIG VERSION AF DENNE VEJLEDNING 

Generel information
På Jurabibliotek.dk platformen kan du tilgå indholdet på to niveauer – "Titelniveau" og "Kapitelniveau". Vi kalder selve sidevisningen for hhv. "Kapitelvisning" og "Titelvisning".

Titelvisning
"Titelvisning" er bogens hovedside og er en samlet fremstilling af bogen og dens indhold, hvorfra du kan du navigere til indholdet "Kapitelniveau" - enten ved hjælp af en indholdsoversigt eller ved at søge i bogen. "Kapitelniveauet" er så at sige det underste niveau og indeholder selve indholdet af de enkelte kapitler i bøgerne.

"Titelniveauet" indeholder en lang række oplysninger om bogen på metadataniveau, herunder eksempelvis bogens titel, forfatter, resumé etc. Sammenlignet med en fysisk bog vil det svare til bogens omslag, titelside, kolofon, bagsidetekst og indholdsfortegnelse.

Alle klikbare bogtitler og omslag på Jurabibliotek.dk vil lede dig til "Titelvisning". Dette gælder også titelresultater i resultatlisten.

Muligheder på siden
Du har her mulighed for generelt at orientere dig om bogen, gå til indhold ved hjælp af en indholdsoversigt eller søge i bogen.

Finder du ikke lige det, du søger, har du mulighed for at gå til titler, der ligner denne. Du kan se, hvad forfatterne til en bog også har været medvirkende til eller finde bøger inden for samme emnekategorier.

Endvidere har du mulighed for at tilføje bogen til dit personlige indhold, lave autogenererede litteraturhenvisninger samt dele indhold med andre brugere. Du kan gemme og dele indhold (genveje) samt lave autogenerede litteraturhenvisninger på hhv. Titel- og Kapitelniveau, men du kan ikke dele indhold, lave genveje eller lave autogenerede litteraturhenvisninger på sideniveau. 

Læs mere i menuen til venstre om sidens opbygning og struktur, hvor du finder de forskellige funktioner.