Seneste aktiviteter

Seneste aktiviteter samler dine gemte søgninger og dit gemte indhold inden for den seneste måned på én liste. Du kan kan sortere og redigere i indholdet et vist omfang uden at skulle gå ind på de enkelte faner med hhv. gemt indhold og gemte søgninger. 

Sortering
Listen er som standard indstillet til at vise senest gemte indhold først. Du kan nemt sortere i listen for at finde det indhold, du søger. Du kan sortere på titel, på dato og alt efter, om det er et kapitel, en bogtitel eller en søgning, du har gemt. Dette gøres ved at bruge de små pile ved siden af overskrifterne på listevisningen.

Gå til
Titlerne på dit gemte indhold fungere som links, så du kan springe direkte til dit gemte indhold, hvad enten det er et kapitel, en bog eller en søgning.

Sletning
Derudover har du mulighed for at fjerne, det indhold, som du ikke længere ønsker at gemme. Dette kan du gøre på to måder:

  • Marker med flueben hvilket indhold, du ikke længere ønsker at gemme, og klik på slet. Brug denne måde, hvis du vil slette flere af gangen.

  • Klik på det lille kryds i kolonnen ”Handling” ud fra det indhold, du ønsker at fjerne.

Generer henvisning
Fra listen kan du også lave automatisk genererede henvisninger:

  • Klik på det lille anførselstegn i kolonnen handling ud fra det indhold, du vil generere en henvisning til

  • Vælg ønsket format i dropdown-listen (APA, MLA, Harvard, Chicago)

  • Klik på "Download"

Den ønskede litteraturhenvisning er nu tilgængelig i Word. (Se i bunden af skærmen. Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan word-dokumentet tilgås).

Bemærk, at det desværre ikke er muligt at lave en henvisning til en bestemt side i en bog eller et kapitel, det er kun muligt at henvise til selve kapitlet eller bogen automatisk. Et evt. sidetal skal påføres manuelt.

Rediger
For søgninger kan du benytte blyant-ikonet til at aktivere/dekativere overvågning samt redigere i dine noter for denne søgning.