Søg indhold/Browse indhold

Her kan du finde hjælp til, hvor og hvordan du foretager en simpel (almindelig) søgning, en avanceret søgning eller blot "browser" gennem indholdet på Jurabibliotek.dk

VIGTIG INFORMATION

Søgetjenesten på Jurabibliotek.dk foretager fuld tekst søgning på tværs af indhold, men fungerer pt. som "Googles søgetjeneste”. Den peger kun på, hvor dit søgeord optræder, men fremhæver IKKE dit søgeord på indholdssiden.

Indholdet på Jurabibliotek.dk ligger pt. kun tilgængelig i PDF-format. Det betyder, at indholdet af bøgerne bliver gengivet som billedfiler på platformen. Billedfiler understøtter IKKE fremhævning af søgeord i indholdet. Du kan heller ikke koipere tekst direkte fra indholdet eller bruge annoteringsfunktion.

Til gengæld kan du downloade kapitelindhold som PDF og åbne PDF’en i Acrobat. Her fra kan du både foretage søgninger, kopiere tekst, printe pæne udskrifter mv. Download PDF er tilgængelig fra både Titelvisning og Kapitelvisning. Du kan kun downloade kapitler, hverken enkeltsider eller hele titler.

Vi arbejder på at få konverteret indholdet til et format, som understøtter såvel fremhævning af søgeord som kopierings- og annoteringsfunktion. Indholdet kommer til at ligge på Jurabibliotek.dk i både HTML og PDF. Vi vil foretage denne konvertering løbende og lægge html-versioner af indholdet online, efterhånden som indholdet bliver konverteret. Vi forventer at påbegynde dette i første kvartal af 2019.

Vi vil informere løbende om dette i Nyhedssektionen nederst på forsiden.