Resultatvisning

Resultatvisningen består af en række muligheder og funktioner, der tillader dig at arbejde videre med dine søgeresultater.

1. Resultatliste (hit i titel/hit i kapitel)
2. Filtre
3. Nulstil/fjern filtre
4. Søg videre/tilpas søgning
5. Sortering

Klik på elementerne, eller find dem i menuen til venstre.

Bemærk Resultatvisning er en central side på Jurabibliotek.dk, som du ikke kun kommer til, når du foretager en "global" søgning. Du kommer til resultatvisning via: 

"Vis indhold (Browse indhold)"
Når du klikker Vis indhold, kommer du til samme visning, som hvis du havde foretaget en søgning. Søgeresultatlisen er blot ikke genereret ved en søgning, men dannet ud fra andre kriterier. Den viser alle titler sorteret efter udgivelsesdato med nyeste først.

"Søg i denne bog"
Søger du i en bog, vil du blive ledt gennem Resultatvisning. Søgningen afgrænses til den pågældende bog, og alle resultater i resultatlisten vil være hits i den pågældende bogs kapitler. Klikker du på et af resultaterne, vil du komme til et kapitel i bogen (Kapitelvisning).

Klik på indholdsrelaterede links (forfatternavne og emner)
Emner og forfatternavne kan være klikbare på Jurabibliotek.dk. Du skal være opmærksom på, at du, hvis du klikker på et af disse elementer, vil blive ledt gennem Resultatvisning. Klikket betragtes som en søgning, og søgningen afgrænses til et emne eller til en forfatter.