Prøv lykken med FAQ

DOWNLOAD EN PRINTVENLIG VERSION AF DENNE SIDE

Vi har samlet en række FAQ's, som vi håber du kan få glæde af.

Spørgsmål/svar går på tværs af platformen og vedrører både adgangsspørgsmål som brug af platformen.

Hvorfor har jeg ikke adgang til indhold i fuld tekst?
Hvorfor kan jeg ikke se hithighlight?
Hvordan printer jeg?
Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?
Kan jeg tilkøbe indhold?
Hvordan kan jeg få en prøveadgang?
Hvilke browser understøtter Jurabibliotek.dk?
 


Hvorfor har jeg ikke adgang til indhold i fuld tekst?

Der kan være flere årsager:

Du er ikke logget ind? Du skal være logget ind for at få adgang til indholdet i fuld tekst (medmindre du eller din arbejdsgiver har købt IP-adgang).

Du har ikke indløst din licensnøgle, som giver dig adgang til indhold i fuldtekst i overensstemmelse med det det abonnement, som du eller din arbejdsgiver har købt? Læs mere her.

Det indhold, du forsøger at få adgang til i fuld tekst, er ikke en del af dit abonnement. Læs, hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker adgang til en specifik titel, som ikke er en del af dit abonnement her.

Du er fejlagtigt kommet til at indtaste din licensnøgle som dit kodeord, da du oprettede din brugerprofil i den tro, at det ville indløse adgang til indholdet. I dette tilfælde skal du nulstille dit kodeord og vælge et nyt kodeord efter eget valg. Se glemt kodeord

Til top


Hvorfor kan jeg ikke se hithighlight?

Søgningen på Jurabibliotek.dk fungerer pt. som Googles søgetjeneste. Den peger på, i hvilket kapitel dit søgeord optræder, men fremhæver IKKE søgeordet på indholdssiden. Hvis du ønsker at få dit søgeord fremhævet, skal du downloade kapitlet som pdf og søge vha. Ctrl + F. Læs mere her.

Fremhævning af hits i indhold forudsætter, at indholdet bliver konverteret til html. Vi arbejder på at få alt indholdet konverteret, så fremhævning af søgeresultater bliver standard i løsningen.

Til top


Hvordan printer jeg?

Du skal bruge browserens print-funktion, hvis du ønsker at udskrive direkte fra platformen. Højreklik med musen og vælg udskriv fra menuen. 

Skal du printe indhold anbefaler vi, at du downloader en pdf af det pågældende kapitel og printer fra pdf-visningen i Adobe. Så får du det pæneste resultat.

Læs mere her.

Til top


Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?

Hvis du har glemt dit kodeord, skal du gå til "Log ind". Klik på ”Glemt kodeord” og oplys din e-mailadresse.Systemet guider dig igennem de næste trin.

Til top

 


Kan jeg tilkøbe indhold?

Det er desværre ikke muligt at købe adgang til enkelttitler online eller som pay per view el. lign. Ønsker du adgang til en specifik titel, som ikke indgår i dit abonnement, skal du henvende dig til den indkøbsansvarlige eller platformsadministratoren i din virksomhed.

Har du handlet direkte med Djøf Forlag, skal du henvende dig til Djøf Forlag for at høre om dine muligheder.

Til top


Hvordan kan jeg få en prøveadgang?

Kontakt Djøf Forlag på forlagssupport@djoef.dk

 Til top


Hvilke browser understøtter Jurabibliotek.dk?

Safari, Chrome, Edge og IE11.

Pt. er der problemer med at tilgå Kontakt og Hjælp i IE11. Dette vil blive udbedre midt i december/januar.

 Til top