KONTAKT

Har du spørgsmål vedrørende brug eller adgang til Jurabibliotek.dk henviser vi i første omgang til vores hjælpemenu. Her finder du svar på en lang række spørgsmål vedrørende adgang og brug. Finder du ikke et svar, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.  Alt efter, hvad din henvendelse drejer sig om, klik på de angivne links herunder.  
 

Køb Jurabibliotek.dk
Klik på linket ovenfor, hvis du ønsker at se priser/bestille et abonnement. Vi bemærker, at Jurabibliotek.dk er en tjeneste udelukkende forbeholdt det professionelle marked.


Spørgsmål vedr. din adgang til Jurabibliotek.dk
Klik på linket ovenfor for spørgsmål vedr. din adgang til Jurabibliotek.dk eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "Spørgsmål vedr. adgang til Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.


Spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk
Klik på linket ovenfor for spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "Spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.


Tekniske spørgsmål
Klik på linket ovenfor hvis du har spørgsmål af mere teknisk karakter eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "teknisk spørgsmål vedr. Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.


Redaktionelle spørgsmål (indhold)
Klik på linket ovenfor for spørgsmål vedrørende indholdet på Jurabibliotek.dk eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "redaktionelt spørgsmål vedr. Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.


Fejlmeldninger
Opdager du fejl på Jurabibliotek.dk hører vi meget gerne om det!. Klik på linket eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "fejlmelding" i emnefeltet. Medsend gerne screendumps til at dokumentere fejlen. 


Forbedringsforlag
Skriv gerne til os, hvis du har forslag til forbedringer. Klik på linket eller skriv til forlag@djoefforlag.dk og angiv "forbedringsforslag" i emnefeltet.


Vedrørende andre spørgsmål eller for at blive stillet om til den rette medarbejder kan Djøf Forlag kontaktes på:

Djøf Forlag A/S
Gothersgade 137
1123 København K
Tlf. +45 3913 5500

forlag@djoefforlag.dk
www.djoef-forlag.dk