KONTAKT

Har du spørgsmål vedrørende brug eller adgang til Jurabibliotek.dk henviser vi i første omgang til vores hjælpemenu. Her finder du således svar på en lang række adgangs- og brugsspørgsmål.

Finder du ikke et svar, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Alt efter, hvad din henvendelse drejer sig om, klik på de angivne links herunder.  

Prøveadgang til Jurabibliotek.dk
OBS. Vi bemærker at Jurabibliotek.dk fortsat kun er tilgængelig i en betaversion, og kun tilbydes udvalgte kunder. Prøveadgang er derfor endnu ikke muligt.

Spørgsmål vedr. din adgang til Jurabibliotek.dk
Klik her for spørgsmål vedr. din adgang til Jutabibliotek.dk eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "Spørgsmål vedr. adgang til Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.

Spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk
Klik her for spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "Spørgsmål vedr. brugen af Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.

Tekniske spørgsmål
Klik her hvis du har spørgsmål af mere teknisk karakter eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "teknisk spørgsmål vedr. Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.

Redaktionelle spørgsmål (indhold)
Klik her for spørgsmål vedrørende indholdet på Jurabibliotek.dk eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "redaktionelt spørgsmål vedr. Jurabibliotek.dk" i emnefeltet.

Fejlmeldninger
Opdager du fejl på Jurabibliotek.dk hører vi meget gerne om det!. Klik på linket eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "fejlmelding" i emnefeltet.. Medsend gerne screendumps til at dokumentere fejlen. 

Forbedringsforlag
Skriv gerne til os, hvis du har forslag til forbedringer. Klik på linket eller skriv til forlagssupport@djoef.dk og angiv "forbedringsforslag" i emnefeltet.

Vedrørende andre spørgsmål eller for at blive stillet om til den rette medarbejder kan Djøf Forlag kontaktes på:

Djøf Forlag A/S
Gothersgade 137
1123 København K
Tlf. +45 3913 5500
forlag@djoef.dk
www.djoef-forlag.dk