OM JURABIBLIOTEK.DK

Jurabibliotek.dk er er en samling af udvalgte jurabøger fra Djøf Forlag, og samlingen bliver ved med at vokse i takt med nye bøger bliver udgivet. Samme dag, som en ny titel eller en ny udgave bliver udgivet, kan du finde den på Jurabibliotek.dk.

Du kan læse bøgerne på skærmen eller downloade indholdet som pdf. Her fra kan du både foretage flere indholdssøgninger, kopiere tekst, printe mv. 

Du tilgår bøgerne ved hjælp af en filtrer- og sorterbar indholdsoversigt eller ved at søge dem frem. Du søger på tværs af bøger og indhold, og kan søge på alt lige fra titler og forfatternavne til ord og begreber. Platformen byder på flere muligheder for at afgrænse din søgning yderligere eller søge videre i jagten på at finde lige netop den information, du søger.

Du har også mulighed for at tilføje bøger eller kapitler til dit personlige indhold, lave autogenererede litteraturhenvisninger samt dele indhold med andre brugere ad Jurabibliotek.dk.

Jurabibliotek.dk er udviklet i samarbejde med den amerikanske virksomhed PubFactory, der har specialiseret sig i publiceringsplatforme til forlagsbranchen. Deres kunder tæller flere større internationale forlag som bl.a. Harvard University Pres, Oxford University Press og Elgar online.

Alle kan tilgå Jurabibliotek.dk og få en forsmag på, hvad er ligger af indhold. At få adgang til indholdet i fuld tekst kræver dog et abonnement. Jurabibliotek.dk foreligger kun i en betaversion og sælges pt. kun til udvalgte kunder. Omkring 1. maj 2019 planlægger vi at åbne Jurabibliotek.dk op for alle interesserede. Vil du kontaktes, kan du skrive en mail på forlagssupport@djoef.dk

Hvorfor betaversion?
Jurabibliotek.dk er i drift overfor udvalgte kunder. Brugeroprettelse og adgangsstyring er på plads, biblioteket understøttes løbende med nyt indhold og alle grundlæggende funktioner fungerer. Men vi planlægger fortsat forbedringer for at gøre oplevelsen og anvendeligheden af Jurabibliotek endnu bedre:

I dag skal du downloade en PDF af et kapitel, hvis du vil se nøjagtig, hvor dit søgeord står eller kopiere tekstdele fra kapitlet. Dette bliver forbedret i 2019.

Vi arbejder på at få konverteret indholdet til et format, som understøtter fremhævning af søgeord/søg i kapitel og kopiering uden at skulle downloade kapitlet først samt mulighed for skrive/gemme noter. Vi forventer at påbegynde dette i første kvartal af 2019.

Derudover ønsker vi at give brugeren sikkerhed for, at han/hun altid tilgår den seneste version af en bog, og planlægger tiltag i den retning. Ældre udgaver vil fortsat kunne tilgås, hvor det har relevans.

Desværre sorterer løsningen ikke Æ, Ø og Å alfabetisk korrekt. Dette vil blive udbedret. 

Generelt vil vi løbende foretage forbedringer af design og styling samt udbygge hjælpemenuen.