Indhold, struktur og funktioner

Titelvisning består af en primær (stor) og en sekundær (lille) indholdsrude samt en vertikal toolbar.

1. Præsentation af bogen med mulighed for at filtrere på forfatternavne.
Her finder du en præsentation af bogen med omslag, titel, forfattere og resumé. Forfatternavne er her klikbare. Klikket betragtes som en søgning, og søgningen afgrænses til den forfatter, du har klikket på. Du vil blive ledt til "Resultatvisning", og alle resultater vil i din
resultatliste vil være titler, som den pågældende forfatter har skrevet eller været medforfatter til.

2. Indholdsoversigt med mulighed for at gå til indholdsvisning på platformen eller som PDF.
Læs mere om inholdsoversigten her (eller se menuen til venstre)

3. Søg i denne bog.
Læs mere om funktionen her (eller se menuen til venstre)

4. Bibliografisk information om bogen.
Her kan du finde yderligere information om bogen såsom udgivelsestidspunkt, ISBN nr., sideantal mv. Emner er her klikbare. Ved klik på et emne foretages en filtrering på det valgte emne, og du ledes til "Resultatvisning". Her vises nu udelukkende titler med samme taxonomiske emne.

5. Relateret indhold
Her kan du gå til andre titler, som ”ligner” denne. Ved klik på titellinket kommer du til Titelvisning for den pågældende titel. Emner er her ligeledes klikbare. Ved klik på et emne foretages en filtrering på det valgte emne, og du ledes til "Resultatvisning". Her vises nu udelukkende titler inden for samme emne.

6. Vertikal toolbar
Her har du mulighed for at benytte forskellige platformstjenester som at Gemme indhold, lave autogenerede henvisninger, Dele indholdet med kollegaer og andre brugere samt mulighed for at udvide eller lukke den sekundære indholdsrude.

Du kan se en samlet oversigt over Jurabibliotek.dk's funktioner og features her.