Hvordan opretter jeg mig som bruger?

Følg disse trin for at oprette dig som bruger:

• Klik på menupunktet ”Opret brugerprofil” i øverste menubjælke på Jurabibliotek.dk.
  • Udfyld felterne med fornavn, efternavn og e-mailadresse. E-mailadressen bliver dit fremtidige brugernavn.
  • Indtast et kodeord efter eget valg på mindst 6 karakterer og gentag kodeordet. Kodeordet er personligt og må ikke deles med andre. Skulle du glemme dit kodeord, er det altid muligt at nulstille dit kodeord og oprette et nyt.
  • Afgiv samtykke til privatlivspolitik.
  • Klik på ”Opret". Herefter får du tilsendt en mail med et ”bekræftelses-link”. Du bedes bekræfte, at det er dig, der har bedt om at blive oprettet på jurabibliotek.dk. På den måde sikrer vi os, at det ikke er en anden, der har oprettet en brugerprofil i dit navn.

Brugeroprettelsen er færdig, og du er nu oprettet som bruger.

BEMÆRK: Når du opretter en brugerprofil på jurabibliotek.dk, får du ikke automatisk adgang til indholdet på jurabibliotek.dk. Det kræver en forudgående aftale med Djøf Forlag ang. køb eller prøveadgang. Er der indgået en aftale mellem dig og Djøf Forlag eller din arbejdsgiver og Djøf Forlag, har du fået udleveret en licensnøgle. Den skal du indløse, før du kan få adgang til indhold i fuld tekst i overensstemmelse med det abonnement, som du eller din arbejdsgiver har købt.

Læs mere om licensnøgler i menuen til venstre.