Hvad er Jurabibliotek.dk og hvordan fungerer det?


Danmarks største samling af jurabøger – 24 timer i døgnet
Jurabibliotek.dk er et onlinebibliotek med adgang til knap 600 jurabøger fra Djøf Forlag. 

Med en adgang til Jurabibliotek.dk har du og dine kolleger altid et helt jurabibliotek lige ved hånden. Uanset om I fysisk sidder på samme adresse eller om I er fordelt på flere kontorer rundt i Danmark, arbejder hjemme eller er på farten, har I alle sammen adgang til det samme juridiske materiale – døgnet rundt. Bøgerne står altid på sin plads og er aldrig mere end et klik væk.

Jurabibliotek.dk vokser i takt med at nye udgaver udkommer. Onlineudgaven udkommer samtidig med print-udgaven, så du har adgang til den nyeste viden og litteratur med det samme. Læs mere om indholdet her.

Jurabibliotek.dk er en abonnementstjeneste og er udelukkende er forbeholdt det professionelle marked. Læs mere her. 


Søg eller browse på tværs af eller i 600 jurabøger
Du tilgår bøgerne ved hjælp af en indholdsoversigt eller ved at søge dem frem. 

Jurabibliotek.dk bygger på en stærk søgemaskine og nogle relevante filtreringsmuligheder, der gør det hurtigt og nemt at finde frem til den bogtitel eller information, du søger.  Du søger på tværs af bøger og indhold, og kan søge på alt lige fra titler og forfatternavne til ord og begreber. Du søger både på metadata (eksempelvis titler og forfatternavne) og i indholdet på tværs af alle bøger på én gang.

Du afgrænser eller forfiner din søgning ved hjælp af emne- og årstalsfiltre eller søger videre inden inden for dit søgeresultat. 

Alle bøger har indholdsfortegnelser, som du kan browse dig igennem. Du kan også søge inden for den pågældende bog. Du læser bøgerne på skærmen eller downloader indholdet som pdf. Her fra kan du både foretage flere indholdssøgninger, kopiere tekst, printe mv. 


Funktioner der understøtter dine arbejdsprocesser
Jurabibliotek.dk giver dig god mulighed for at arbejde med den information, du har fundet. Platformen indeholder enkle, men centrale funktioner og tjenester, der understøtter dig i din hverdag:

• Du kan kopiere og printe fra alle bøger - helt uden begræsninger
• Med funktionen ”Download PDF” har du mulighed for generere fysiske eller digitale udskrifter, der er fuldstændig tro mod den fysiske bog. Indholdet åbnes i Adobe og du kan anvende alle de funktioner som du kender og normalt bruger i Adobe.
• Du kan trygt kan lave henvisninger til bogen. Alle indholdsdokumenter er forsynet med sidetal, der svarer overens med den fysiske bog. Kildeangivelse er enten angivet i dokumentet eller kan autogenereres ved en enkelt klik og indsættes i dokumentet.
• Du kan oprette genveje til bøger eller indhold, som du bruger ofte og at tagge indholdet med et valgfrit navn, eksempelvis et sagsnummer du arbejder med. For en stor del af indholdet (HTML) gælder også, at du kan overstrege tekstpassager og tilføje dine egne personlige noter.
• Du kan gemme din søgning og – hvis du ønsker – få en notifikation hver gang, der kommer nyt indhold på platformen, der matcher kriterierne for din gemte søgning.