Nye funktioner på Jurabibliotek.dk

October 8, 2021

Jurabiblioteket er i august og igen her i starten af oktober blevet opgraderet. Med opgraderingen er Jurabibliotek blevet forbedret på en række områder:

Gå til side/Gå til paragraf
Der er kommet en helt ny funktion. Du kan nu gå direkte til en bestemt side eller paragraf ved blot at indtaste sidetal eller paragrafnummer i det dertil indrettede søgefelt på bogens visningsside.

Som udgangspunkt søger du nu kun i ”eget indhold”
Når du søger, vil du fremover som udgangspunkt udelukkende søge i det indhold, du har købt adgang til. Hidtil har du som udgangspunkt søgt i alt indhold, og har skullet filtrere for kun at se hits i ’eget indhold’. Ønsker du at se, om din søgning giver hits uden for eget indhold, kan dette ændres med et enkelt klik i filtreringstræet til venstre på siden med søgeresultater. Ændringen er mest relevant for de kunder, der udelukkende har adgang til et tidsskrift eller to og ikke bøgerne.

Arkivfunktion
Bøgerne er blevet inddelt i to kategorier ”Aktuelt” og ”Arkiv”. Aktuelt indeholder de seneste udgaver af bøgerne og. I arkivet findes ældre udgaver af bøgerne, såfremt de i forvejen har ligget online på Jurabibliotek.dk. Vi har gjort dette for fortsat at kunne understøtte relevante søgninger samtidig med at vi efter ønske fra brugerne gør de ældre udgaver nemmere tilgængelige og fremsøgbare. Du søger som udgangspunkt i aktuelt. Du vælger arkivet i filtreringstræet til venstre på siden med søgeresultater. Arkivet vil løbende blive udbygget med endnu mere indhold.

Mere brugervenlig indholdsfortegnelse
Vi har komprimeret indholdsfortegnelserne og gjort det muligt for dig at navigere til dybere niveauer end hidtil. Derudover bliver det niveau (kapitel, afsnit, underafsnit), du befinder dig i, markeret i indholdsfortegnelsen i højreside, så du bedre kan orientere dig.