Nordisk Tidsskrift for Selskabsret er på Jurabibliotek.dk

December 9, 2020

Som det første tidsskrift af en række er NTS nu blevet lagt online på Jurabibliotek.dk. Samtlige årgange fra 2000 - 2020 er tilgængelige online.

Online-tidsskriftet indeholder strukturerede indholdsfortegnelser, hvor du kan browse dig gennem årgange og numre for at finde relevante artikler. Tidsskriftet byder også på en søgefunktion, hvor du kun søger i tidsskriftet.

Tidsskriftet tilgås via en genvej i Jurabibliotek.dk’s hovedmenu eller fremsøges via browse eller den globale søgning på Jurabibliotek.dk.

Nordisk Tidsskrift for Selskabsret behandler aktuelle juridiske og økonomiske emner af betydning for selskabsretten; herunder også konkurrenceret, skatteret, regnskab og revision, og udkommer 4 gange om året.

Se tidsskriftet her og få en idé om struktur, funktioner og indhold.

NTS vil fremover udkomme på Jurabibliotek.dk, og som en del af dit abonnement får du en notifikation, hver gang der udkommer et ny nummer.

Vi bemærker at NTS skal tilkøbes.

Ønsker du mere information om pris mv. kan du læse mere om abonnementet her