Nye funktioner og indhold

December 9, 2020

Jurabibliotek.dk er blevet opgraderet med flere nye features og indhold. Med den ny release af Jurabibliotek.dk introducerer vi en pdf- reader og forbedrede overvågningsmuligheder. Derudover lancerer vi et helt nyt tidsskriftsmodul, hvor det allerede er muligt at tilgå NTS Online.

PDF-reader - nu indlejret på siden
En ny pdf-reader har erstattet den tidligere pdf-visning. PDF-readeren er indlejret på siden. Det betyder, at du nu har mulighed for at læse, søge og kopiere indhold direkte fra pdf-visningen uden at skulle downloade indholdet som pdf først.

Du har fortsat mulighed for at downloade indhold som pdf, hvis du har brug for at gemme, printe eller blot foretrækker at arbejde i din browsers pdf-reader. Når du besøger indhold, skal du blot klikke på fanen PDF for at få vist indholdet i den nye pdf-reader.

Gem søgning udvidet til også at dække Browse
Du kan nu gemme din søgning og få en notifikation udelukkende baseret på browse og dine eventuelle valg af filtre.Tidligere skulle der indgå et søgeord for at bruge funktionen. I praksis betyder det, at du eksempelvis kan overvåge et bestemt emne – det kunne f.eks. være Erstatningsret – og få en notifikation, hvis der udkommer en bog inden for dette emne. Du kan også gemme en kombination af flere filtre, så du med et enkelt klik kan genskabe dine foretrukne browse-kriterier.

Gem søgning fungerer fuldstændig som hidtil. Den eneste forskel er at den nu også omfatter browse og er tilgængelig når du browser. Du genfinder, redigerer og får notifikationer på helt samme måde.

Tidsskrifter på Jurabibliotek.dk
Jurabibliotek.dk er blevet udvidet med et tidsskriftsmodul. Det betyder, at vi nu har mulighed for at lægge alle vores tidsskrifter online, og gøre dem søgbare og tilgængelige sammen med alle vores juridiske bogudgivelser. Du kan bruge nøjagtig de samme features, som du kender fra Jurabibliotek.dk.

Det første tidsskrift – Nordisk Tidsskrift for Selskabsret - er allerede online, og du kan finde samtlige årgange fra 2000-2020 på Jurabibliotek.dk.

Online-tidsskriftet indeholder strukturerede indholdsfortegnelser, hvor du kan browse dig gennem årgange og numre for at finde relevante artikler. Tidsskriftet byder også på en søgefunktion, hvor du kun søger i tidsskriftet.

Tidsskriftet tilgås via en genvej i Jurabibliotek.dk’s hovedmenu eller fremsøges via browse eller den globale søgning på Jurabibliotek.dk. Et nyt filter Udgivelsestype gør det muligt at afgrænse din søgning til Tidsskrifter, Bøger, Tidsskriftsnumre, Kapitler og Artikler - alt efter hvad du leder efter.

I den kommende tid vil vi lægge flere juridiske tidsskrifter online.

Vi gør opmærksom på, at tidsskrifter skal tilkøbes.

Klik her mere information