Nye funktioner og indhold

December 9, 2020

Med den nye release af Jurabibliotek.dk, kan vi introducere følgende forbedringer:

PDF-reader - nu indlejret på siden
En ny pdf-reader har erstattet den tidligere pdf-visning. Det betyder, at du nu har mulighed for at læse, søge og kopiere indhold direkte fra pdf-visningen uden at skulle downloade indholdet som pdf først. Du har dog fortsat mulighed for at downloade indhold som pdf, hvis du ønsker dette.

Gem søgning udvidet til også at dække Browse
Du kan nu gemme din søgning og få en notifikation udelukkende baseret på browse og dine eventuelle valg af filtre. I praksis betyder det, at du eksempelvis kan overvåge et bestemt emne, hvis der udkommer en bog inden for dette emne. Du kan også gemme en kombination af flere filtre, så du med et enkelt klik kan genskabe dine foretrukne browse-kriterier.

Tidsskrifter på Jurabibliotek.dk
Jurabibliotek.dk er blevet udvidet med et tidsskriftsmodul. Det betyder, at tidsskrifterme lægges online og gøres søgbage sammen med alle vores juridiske bogudgivelser. Du kan bruge nøjagtig de samme features, som du kender fra Jurabibliotek.dk.

Det første tidsskrift – Nordisk Tidsskrift for Selskabsret - er allerede online, og du kan finde samtlige årgange fra 2000-2020 på Jurabibliotek.dk. Klik her for at tilgå det.

Vi vil løbende tilføje flere juridiske tidsskrifter. Vi gør opmærksom på, at tidsskrifter skal tilkøbes.

Læs mere om priser og information her