75 % af alle titler findes nu i HTML

September 1, 2020

Djøf Forlag har nået en milepæl i processen med at konvertere alt indhold til HTML. 383 titler ud af i alt 463 titler er blevet konverteret! Vi fortsætter naturligvis arbejdet og ser frem til kunne fortælle mere, når det næste skarpe hjørne er rundet. 

 

Fordele ved HTML:

Læsevenlighed: Html-visningen er langt mere læsevenlig på skærmen. Teksten står skarpere end den indlejrede pdf-billedfil.

Sidetal: Vi har påført sidetal i hvert eneste HTML-dokument, så du nemt kan se, hvilken side et givent tekststykke står på i den trykte bog.

Fodnoter: Fodnoter er indlejret i teksten og åbnes/lukkes med et klik på notetallet. Fodnoterne er også medtaget som slutnoter bagest i dokumentet, så noterne kommer med ud, hvis du printer html-versionen.

Søgning: Søgeord bliver fremhævet i teksten og ved hjælp af en lille widget kan du nemt kan gå til næste hit i dokumentet.

Kopier/sæt ind: Du kan også kopiere tekstpassager direkte fra teksten uden at skulle omkring Adobe først. Marker den ønskede tekst og højreklik med musen for at bruge browserens copy-/paste-funktion.

Dyb indholdsfortegnelse: Derudover er indholdsfortegnelsen blevet udbygget med flere niveauer, så du nu kan bevæge dig dybere ned i indholdsstrukturen og eksempelvis springe direkte til §§ eller stk.

Egne noter: Du har også mulighed for at tage noter. Markér det tekststykke, du ønsker at kommentere. Klik på det lille annoteringsikon. Du har nu mulighed for at skrive kort tekst. Dine noter gemmes under ”Min konto”.

HTML erstatter IKKE PDF: Det er vigtigt at understrege at html-versionen af bøgerne IKKE erstatter PDF-versionen. Du har fortsat mulighed for at få vist eller downloade kapitler som pdf.