Hvilke titler indgår i et totalabonnement?

April 3, 2020

Med en adgang til Jurabibliotek.dk får du adgang til over 400 jurabøger fra Djøf Forlag - 24 timer i døgnet!.

Jurabibliotek.dk vokser i takt med at nye udgaver udkommer. Alle væsentlige juraudgivelser fra Djøf Forlag bliver lagt på platformen. Undtaget er lovsamlinger til studiebrug og uddrag af bøger, som udkommer i fuld længde på Jurabibliotek.dk. Onlineudgaven udkommer samtidig med print-udgaven, så du har adgang til den nyeste viden og litteratur med det samme.

Download en liste over bøgerne i Jurabibliotek.dk. Bemærk. at listen er fra. 2. april og at antallet af tiler vil vokse. Du kan altid finde en opdateret liste her.

Download

Alle titler findes i pfd som den trykte bog, og der er ubegræsnet download og print.
Herunder kan du læse mere information Jurabibliotek.dk, finde priser og bestille et abonnement.

Læs om Jurabibliotek.dk

Køb Jurabibliotek.dk