Viser 1–10 af 20 artikler
Side:12

8. oktober 2021

Nye funktioner på Jurabibliotek.dk

Jurabiblioteket er blevet forbedret på en række områder.

Du kan nu gå direkte til side/paragraf fra bogens visningsside, indholdsfortegnelser er blevet mere brugervenlige og så er der kommet en arkivfunktion til ældre bøger.

10. august 2021

EU-ret & Menneskeret

EU-ret & Menneskeret er blevet en del af online tidsskrifterne på Jurabibliotek.dk. Samtlige årgange fra 1994 er tilgængelige online. Bemærk at abb. skal tilkøbes.

25. marts 2021

Kendelser om fast ejendom

Kendelser om fast ejendom er blevet en del af indholdet på Jurabibliotek.dk. Samtlige årgange fra 1975 og frem er nu tilgængelige online. Bemærk at abb. skal tilkøbes.

3. marts 2021

Nordisk Tidsskrift for Selskabsret

NTS er nu tilgængelig online som det første tidsskrift af en række. Samtlige årgange fra 2000 - 2020 er tilgængelige online.

9. december 2020

Hold dig opdateret med det seneste nyheder og udgivelser på Jurabibliotek.dk.

9. december 2020

Nye funktioner og indhold

Jurabibliotek.dk er blevet opgraderet med flere nye features og indhold til din fordel.

28. september 2020

Jurabibliotek.dk er udkommet i en ny version

Jurabibliotek.dk er netop udkommet i en ny version. I den nye version vil du opleve forbedringer på en række områder.

Klik på overskriften for at læse om ændringerne.

25. september 2020

Licensnøgler indløses nu på en ny side

På den nye version af Jurabibliotek.dk indløses licensnøgler på en anden side end tidligere.

Klik på overskriften for at se, hvor du nu indløser din licensnøgle eller hvor du kan downloade en opdateret vejledning.

1. september 2020

75 % af alle titler findes nu i HTML

Djøf Forlag har nået en milepæl i processen med at konvertere alt indhold til HTML. Over 75% af alle titler findes nu også i HTML!

Klik på overskriften og læs de mange fordele ved, at indholdet bliver konverteret til HTML.

14. maj 2020

Fremdrift på HTML-konvertering

Djøf Forlag har nået en milepæl i processen med at konvertere alt indhold til HTML. Over 50% af alle titler findes nu også i HTML!

Viser 1–10 af 20 artikler
Side:12